lauantai 19. toukokuuta 2007

Pottereiden 1. vrk

Sain ajatuksen perustaa Ainon ja Chaboumin seitsemälle kääpiölle -tai ennemminkin tylypahkalaiselle, oman blogin, jossa seurataan pentujen kasvua ja kehittymistä.

Aino siis synnytti eilen eli 17.5 helatorstain kunniaksi seitsemän pientä bullmastiffin alkua. Satulle vielä iso iso kiitos synnytysavusta, olet kyllä näiden haltiakummi :) Poikia löytyy porukasta kolme ja tyttöpentuja neljä. Pennut tulevat saamaan viralliset nimensä Harry Potter-kirjasarjan henkilöiden perusteella, josta voidaan päätellä että meidän perheestä näitä faneja löytyy... Pennuilla on jo ns. työnimet jotka ovat itse asiassa myös osa pentujen virallísta nimeä.

Tässä esittäytyvät Tylypahkan velhot pentujen syntymäjärjesetyksessä:

klo: 8.25 syntyi brindle tyttö Luna, joka painoi syntyessään 457 g. Tytöllä on häntämutka, ei valkoisia merkkejä.

klo: 8.46 syntyi brindle poika Hagrid, porukan painavin eli syntyessään 706 g. Ei merkkejä.

klo: 9.25 syntyi punainen poika Ron, painoa 640 g. Rinnassa valkoinen merkki.

klo: 10.00 saapui maailmaan Lily, 520 g painava brindle tyttö. Lilyllä oli myös häntämutka ja pieni huulihalkio. Onneksi niin pieni ettei haittaa elämistä, laitetaan muutamalla tikillä kiinni kunhan tyttö kasvaa niin eroa ei myöhemmin edes huomaa.

klo: 10.36 syntyi punainen tyttö Ginny, joka painoi 570 g. Ginnyllä on valkoinen rintamerkki ja muutama valkoinen varvas.

klo: 11.25 syntyi brindle tyttö Hermione,syntymäpaino 485 g. Rinnassa ohut valkoinen viiru.

klo: 17.35 syntyi viimeinen pentu eli Harry, brindle uros. Syntymäpaino 527 g.

Ensimmäinen yö ja seuraaava päivä on sujunut hyvin. Aino on tunnollinen ja hellä äiti ja vaikuttaa hoitavan pennut hienosti! Äippäkoira ei edes malta syödä muualla kuin pentulaatikossa, pissalla käydään äkkiä ja sitten taas takaisin vauvojen luo:)

Pentujen painot ovat nousseet aika hyvin, vain Luna on tiputtanut hieman painoa. Aloitettiin lisäruokinta Lunalle että tyttö saa sisaruksensa kiinni eikä jää heti alussa isompien jalkoihin. Hyvin onneksi maistuu! Otettiin kuvia tänään, yritän saada muokattua ne huomenna.

p.s Onnistuin sekoilemaan blogin kanssa niin että 1. ja 2. vrk ovat väärässä järjestyksessä.Pitihän se arvata ettei se niin helposti käy kun alussa vaikutti ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu