tiistai 22. tammikuuta 2008

Lahden ryhmis 20.01



Lahden ryhmiksessä käytiin kokoonpanolla Aippa, Salme ja pennuista Hägä ja Roni sekä Ginny ja Enni. Olin tosi ylpeä jokaisesta kakarakoirasta sillä kaikki olivat todella reippaita ja esiintyivät kuin vanhat konkarit! Ja vaikka halli tosiaan oli joillekin vanhemmillekin koirille hieman mörkö, niin pentuset eivät välittäneet haukkuvista koirista ja ahtaudesta sen kummempaa. Niin sitä pitää!

Pennuista Hägä oli Rop saaden Kp:n ja Ginny Vsp eli sai myöskin kunniapalkinnon. Roni ja Enni olivat sitten sisarusten jälkeen toisia, kun paikalla ei muita pentuja ollutkaan.

Harmittava tuomarivaihdos osoittautui sellaiseksi kuten olin ajatellutkin, eli meidän tytöt eivät olleet tuomarin mieleen sen kummemmin ;D Salme sentään sai Eh:n ja voitti sillä luokkansa, mutta Aino sai H:n... Tällä kertaa ei VSP:tä valittu ollenkaan kun tuomari ei tykännyt kenestäkään paikalla olleesta nartusta ;)

Ensi lauantaina matkataan Turkuun tiikerisisarusten ja Aippa-äidin kanssa. Ja päästään katsomaan pikkuista Luna-Lurjusta, sitä taidan odotella enemmän kuin Turun näyttelyä! Paikalle on muuten ilmoitettu 42 bullmastiffia eli aivan uskomaton määrä koiria. Ginny ja Roni jäävätkin nyt näyttelyistä kasvamaan rauhassa kevääseen tai alkukesään asti, samoin Turun jälkeen Hägä ja Enni.

P.s laittakaahan niitä näytelmäkuvia tulmaan niin saadaan myös pentujen ja Salmen poseeraukset näkyville ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu