sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kaupunkitoko 04.05.

Tänään järjestettiin Tuusulassa bullmastiffit ja mastiffit ry:n kaupunkitoko ja vietimmekin mukavan sunnuntai aamun loistavalla porukalla tokoillen :) Mukana oli 10 koiraa, joista 9 bullmastiffita ja yksi mastiffi. Joukkueita saatiin kasaan 3, yksi "tyttöjoukkue" Helsinki City-girls, jossa kisasivat Sanna & Aino, Heidi & Enni ja Viivi & Oili. Tyttöjoukkue vei myös joukkuekisan voiton, onnea likat! Meidän pojat kuuluivat kahteen "poikajoukkueeseen", eli Häkkinen oli mukana Tuusby-boys eli Tuusulan urokset joukkueessa kera Mirvan & Oliverin ja Heidin & Eddien. Peräkammarinpojissa kisattiin Elviksen kanssa yhdessä Sannan & Viljon, Mirvan & Aatoksen sekä Elinan & Oton. Peräkammarin pojat veivät kakkossijan ja Tuusulan urosten oli jääminen kolmanneksi.

Aivan loistavia suorituksia jokaiselta ja meidän ruttuturvat jaksoivat tsempata alo-liikkeitä mölliluokassa ja alokas-luokassa vaikka mittari huiteli hellelukemissa :)

Tässä vuoden 2008 toko-molossin hienoja esityksiä eli Sannalle ja Ainolle tämän kisan voitto! Wau!
Enni ja Heidi puolestaan olivat mölliluokan voittajia! Eli ei ole omena kauas puusta pudonnut ;D
Viljon 8 kk ja Sannan tyylinäyte


Meidän pojista ei ymmärrttävistä syistä ole omassa kamerassa kuvia, mutta odotellaan josko Sanna ehtisi muokata kuvia :)

2 kommenttia:

5. toukokuuta 2008 klo 9.28 , Blogger Viivi kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
5. toukokuuta 2008 klo 9.29 , Blogger Viivi kirjoitti...

Mahtavat onnittelut tytöille luokkien voitoista! Helsinki City Girls -joukkueen kolmas tytteli kiittelee, kun houkuttelitte mukaan. Todella mukavaa oli!! Löytyykö sulta Johanna mitään kuvia Oilin suorituksesta?

Terkuin,
Viivi ja Oili

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu