lauantai 18. lokakuuta 2008

Kotikopla kuvissa

Pitkästä aikaa kuvia meidän kotiporukasta! Olen viime aikoina ollut tosi laiska käyttämään kameraa ja yksin kun on liikenteessä ei koirista ole kovin helppoa saada edustavia otoksia. Tässä muutamia tunnelmia ja kuulumisia syksyisestä Jäniksenlinnasta.

Elvis on aina ollut kaikista hankalin kuvattava. Toisilla ihmisillä on valokuvissa aina omituinen ilme ja silmät kiinni (taidan itsekin lukeutua tähän joukkoon...) ja samoin on Eepparin laita. Kun kamera vaan otetaan esille niin äijä ottaa valmiiksi "alistunut ja masentunut koiraraukka"-ilmeensä, yritä siinä sitten kuvata ;D Eepparilla on nyt ikää 8 v 7 kk, mitä ei kyllä heti äijästä uskoisi. Teräskunnossa oleva vaari, sillä kun lapsenlapsiakin on kertynyt liuta niin kai se on vaariksi äijää kutsuttava. Tosin ei Elviksen kuullen, joka on omasta mielestään korkeintaan keski-ikäinen Herrakoira. Elvis lenkkeilee samoja pitkiä lenkkejä kuin Häkkinenkin ja välillä lähtee vielä tuplalenkille mukaan, jos reissussa on hemaisevia koiralikkoja mukana. Toivottavasti saadaan pitää Eeppari täällä vielä muutaman vuoden ajan :)

Sara-Sankari täyttääkin ensi kuussa 6 v. Sankari on viime ajat kulkenut nimellä Saara, sillä aina kun likka on neiti aurinkoinen on nimenä leppoinen Saara. Kun känkkäränkkä-kausi yllättää kulkee nimenä napakampi Sara... Saralla mielialan vaihtelut menevät selvästi yksiin sen kanssa onko selkä kipeä vai ei. Ja toisaalta, jos itselläkin on jokin paikka kipeänä niin eipä pahemmin naurata. Sankarihan loukkasi selkänsä kolmisen vuotta sitten ja sen jälkeen selkä on vaivannut kausittain. Saran mottohan on aina ollut "Rapatessa roiskuu", joten ei voi mitään että tuolla vauhdilla niitä onnettomuuksiakin sattuu.

Häkkisestä on jostain kumman syystä hankala saada mitään muuta kuin juoksukuvia ;D Toisaalta mitäs muuta se viriili nuorimies tekisi ulkona kuin juoksisi sydämensä kyllyydestä! Emäntää pidetään kyllä tarkasti silmällä, mutta joskus kun energiaa kasaantuu liikaa niin sitten on pakko JUOSTA. Tosiaan, äijä siis juoksee. Hiekkamonttua ylös ja alas täysillä, välillä juoksulenkki metsän kautta jne. Sitten kun on pahimmat höyryt päästetty pidetään huolta että porukka on kasassa. Häkkis käy käskystä hakemassa Elviksen takaisin porukkaan mukaan, jos ukko meinaa jättäytyä turhan kauaksi. Ehkä Häkkiäinen on ollut entisessä elämässään paimen?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu