sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Lahti tänään

Salme tuli meille kylään perjantaina, jotta pääsisi vähän harjoittelemaan seisoskelua ja irrottelemaan kunnolla poikien kanssa ennen sunnuntain näyttelyä. Vauhti oli hurjaa kuten aina, sillä Salme ei kaipaa edes juoksuttajaa, vaan vauhtia riittää vaikka yksin pihalla ollessa :) Pitihän se tietysti käyttää puustoisen pihan luonnonantimia hyödykseen ja vedellä keppejä napaansa sellaisella antaumuksella, että aamulla sitten siivottiin jokunen kasa sulamattomia tikkuja... Kai tämä on sitä maalaiselämää parhaimmillaan, -ainakin Salmen mielestä!

Lahden ryhmis oli siis tänään sunnuntaina ja tuomariksi oli Juslinin sijaan vaihtunut Reia Leikola-Walden. Ei hullumpi päivä tämäkään, sillä Salme nappasi narttujen voiton ainoalla erillä ja oli lopulta VSP. Reissusta saatiin se mitä toivottiinkin eli viimeinen serti, joten Salme-Saparo on nyt sitten Fin MVA! (tai se taidetaan nykyisin kirjoittaa FI MVA, ainakin näyttelyluettelon perusteella...).

Tässä Salmen saama arvostelu:

"Mittasuhteiltaan erinomainen, keskivahva narttu, jolla oikeanmallinen pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoiset raajojen kulmaukset. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, riittävä askelmitta. Erinomainen väri ja luonne."Rop-koira oli juuri 9 kk täyttänyt hieno nuorimies Patton, joten kasvattaja-Sadulla oli aika hieno päivä myös :D

Sannalle isot kiitokset Salmen esittämisestä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu