sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Aptus show 24.5

Tänään oli vuorossa Aptus show Helsingissä, jossa tuomarina toimi Jack Bispham Englannista.

Häkkinen oli ensimmäistä kertaa yrittämässä valioitumista, sillä viikko sitten tuli 2 v. täyteen. Ja ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssähän se valioserti tuli, sillä Häkkinen tänään AVO ERI1, PU2 ja sai sertin sekä vara-cacibin, joka kaiken lisäksi vahvistuu cacibiksi :)

Elvis puolestaan oli veteraaneissa ja saikin hienosti kotiin ROP-veteraanin pokaalin ja oli vielä paras uros luokassakin 4.!

Ginny oli mukana myös ja voitti avoimen luokan EH:lla :) Sannalle taas iso kiitos Ginnyn esittämisestä ja näyttelyseurasta!


Hagrid

"2 years old dark brindle. Good square head & muzzle. Powerull neck. Well-boned, straight front. Good feet. Nice topline & tailset. Looks good on standing & move"

Elvis

"9,5 years. Good temperament. Good neck & topline. Nice angulation witch gives him easy action & nice reach. Looks good for that age!"

Ginny

3 kommenttia:

25. toukokuuta 2009 klo 13.47 , Blogger Viivi kirjoitti...

WAU mitkä tulokset Aptuksessa! Mahtavasti suukkoja pojille, Hägälle ja Elvikselle! On sulla vaan mahtavat poijjaat siellä kotona!!

 
25. toukokuuta 2009 klo 14.29 , Blogger -Johanna kirjoitti...

Pojat kiittää :)

Ja teillä maailmanmatkaajilla oli ollut aivan huippu viikonloppu Liettuassa! Isot onnittelut Oilille ja Bertalle!

 
30. toukokuuta 2009 klo 22.34 , Blogger Jenni kirjoitti...

Vielä kerran oikein hyper-super-mahtavat onnittelut Aptuksen tuloksista!!! On se pikkumies kasvanut ihan oikeasti aikuiseksi raitapaidaksi ja E tullut kunnon miehen ikään *huokaus* Nyt sitten muun maailmanvalloitukseen, kun vaan pystytte! ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu