perjantai 5. maaliskuuta 2010

Rakas Elvis 10 v.!

Tänään juhlimme Elvis-herran 10 v. syntymäpäiviä. Miten onnekkaita olemmekaan, kun olemme saaneet pitää ikinuoren herrasmiehen näin kauan! Toivottavasti yhteisiä vuosia olisi vielä joitakin jäljellä ja miksei olisi, sillä miekkonen on teräskunnossa edelleen. Mitä nyt kuulo reistailee -tai sitten korvat vaan laitetaan vanhemmiten ahkerammin off-asentoon.

Elvis juhlii synttäreitään hillitysti herkutellen ja hellittelystä nauttien. Muutaman viikon päästä Elvikselle pitäisi syntyä lapsenlapsiakin, sillä Lotta-tytär päätti ilahduttaa isäpappaansa parhaalla mahdollisella lahjalla.

Myöhästyneet synttärionnittelut myös Ainolle, sillä Aino-prinsessamme täytti tiistaina 5 vuotta!

4 kommenttia:

5. maaliskuuta 2010 klo 21.55 , Blogger Riikka kirjoitti...

Onnittelut nuorekkaalle symppis Elvikselle !!!

 
6. maaliskuuta 2010 klo 12.34 , Blogger Unknown kirjoitti...

Paljon onnea Eepparille:) Muistan kun herra oli ensimmäistä kertaa pentuluokassa;) ...ja tuntuu että siitä ei ole edes niin kovin pitkää aikaa...
Sanna & Team Remarkabull

 
6. maaliskuuta 2010 klo 18.27 , Blogger -Johanna kirjoitti...

Sanna: 10 v. on lyhyt aika :D Olikohan se vasta eilen...? Elvis aloittikin näyttelyuransa Keravan erkkarissa tasan 4 kk:n iässä :)

 
8. maaliskuuta 2010 klo 22.37 , Blogger Unknown kirjoitti...

Vielä tätäkin kautta onnittelut 10-vuotiaalle Eepparille! Eihän se ole vielä ikä eikä mikään, voisi Daisy kommentoida asiaan. Perästä tulee Daisy ja vauhdilla ;D (Ronja vähän hitaammin)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu