maanantai 14. helmikuuta 2011

Lohjan näyttely 13.2

Eilen kävimme ihmettelemässä koiranäyttelyn ihmeellistä maailmaan Sannin sekä neljän Ankkalinnan pennun kanssa. Tuomarina oli Jari Laakso, jolle olikin ilmoittanut ennätysmäärä eli 27 bullmastiffia. Sanni 10 kk oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja voitti hienosti junnuluokan erillä, saaden vielä SA:n. Tässä Mannisen arvostelu:

"10 kk, rungoltaan erinomainen juniorinarttu, jolla upeat liikkeet. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä raajaluusto. Pää kehittyy iän myötä."

Sanni, Aada, Milla ja Hemmo olivat ekassa näyttelyssä yhtä vauhdikkaita kuin kotonakin, mutta Ruusaa jännitti kovasti joutua moiseen paikkaan ilman Lily-tädin antamaa turvaa. Tähän aasinsiltana muistutus, että pennun kanssa ei voi kyllin korostaa sosiaalistamisen tärkeyttä. Pennulle on hyvä tarjota uusia paikkoja nähtäville ilman muiden koirien antamaa turvaa, sillä vaikka pelottaisikin, niin siinä sitä oppii seisomaan omilla jaloillaan! Muuten on liian helppo hengailla takavasemmalla ja odottaa koirakaverin hoitavan pelottavat tilanteet ;)

Hemmo eli Polle Koninkaulus VSP-pentuMilla Magia PEK2 + KP
Aada eli Neiti Näpsä PEK3 + KPRuusa eli Heluna Ammu PEK4

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu