keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Näyttelyviikonloppu 14.-15.7.

Lauantaina Forssan näyttelyssä 10 kk:n ikäinen Koukku ( All Heroes Captain Hook) oli ekaa kertaa junnuluokassa ja hienosti meni. Koukusta PU1, serti ja VSP :) Tuomarina Rune Fagerström. Onnea Koukun kotiväelle hienosti alkaneesta näyttelyurasta!

Sunnuntaina Lammin ryhmiksessä sisarukset Hemmo (All Heroes Horace Horsecollar) ja Aada (All Heroes Ms Emily Quackfaster) saivat sertit kotiin. Hemmo ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa PU1, serti & Rop! Aada-sisko puolestaan PN1, serti, vsp & valioitui samalla! Tuomarina Eva Liljekvist Borg Ruotsista. Sisarukset täyttivät juuri 2 v., joten Aada sai valiosertin ensimmäisestä mahdollisesta näyttelystä. Koska Aadalla on sertit myös Virosta ja Latviasta, sai Aada nimensä eteen rimpsun Fi & Ee & Lv Mva :) Onnea Aadan ja Hemmon omistajille! Hemmon kuvat ja Aadan kehässä otettu kuva ovatkin Hemmon omistajan Saran ottamia.

Aada
Hemmo

2 kommenttia:

18. heinäkuuta 2012 klo 21.52 , Blogger Rea kirjoitti...

Onnea hienosta viikonlopusta ja uusista titteleistä. Viro on ainut maa missä alle 2vee serti ei jää roikkumaan :( mutta eiköhän neitonen pian saa uuden :)

 
19. heinäkuuta 2012 klo 16.42 , Blogger -Johanna kirjoitti...

No voihan pahus. Täytyy siis yrittää uudelleen Viron valloitusta myöhemmin tänän vuonna :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu