tiistai 22. toukokuuta 2007

6.vuorokausi

Tässä asennot jotka parhaiten kuvaavat pentujen tämänhetkistä olotilaa. Joko syödään...



...tai nukutaan.





Pennut kasvavat aika vauhdilla, Lunalla on vielä pääsemistä muiden hurjaan vauhtiin mutta eteenpäin menevät kaikki. Hagrid rikkoo varmaan ensimmäisenä kilon rajan muutaman päivän sisällä ja muut seuraavat perässä aika nopealla tahdilla.

Ainolta tulee ainakin maitoa, ei ole pennuilla ruosta puutetta :) Ainolla on ollut vähän epämukavat oltavat maidontuotannon kiihtyessä ja silloin ei ole pentulaatikossa viihdytty yhtä tiheästi kuin alussa. Nyt onneksi alkaa taas helpottaa ja äippäkin pystyy vetämään sikeitä kuorsauksen kera pentujen ruokaillessa.

Meidän Sara on tänään osoittanut hieman leppymisen merkkejä... Perheen Prinsessa on ollut niiiiin verisesti loukkaantunut kun ei olekaan enää huomion keskipisteenä että on käyttänyt tämän viikon pelkkään mökötykseen ;) Minä etenkin olen mustalla listalla, Jake saa edes hieman armopaloja... On ne pöllöjä! Tänään nähtiin viikkoon ekan kerran Sara Sankari elementissään, on tätä jo kaivattukin. Ehkä Sankari ei vihoittele meille ikuisesti kuitenkaan...

Tässä vielä tänään otetut kuvat kaikista pennuista.

Hagrid



Ron




Harry



Ginny




Hermione



Lily



Luna

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu