sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Turku Kv 26.01

Ja Turuussakin on sitten käyty!

Hägä voitti urospennut, joita oli tällä kertaa mukana pari muutakin. Tähän asti on jouduttu kisailemaan enimmäkseen keskenään. Narttupentujen paras oli lopulta ROP-pentu eli tällä kertaa Häkkisen oli tyytyminen VSP-pokaaliin. Pikkumies oli taas reipas oma itsensä :)



Ennin mielestä matossa olevat namit olivat omia nameja kiinnostavampia ja Enni oli sitten tyttöjen kolmas. Muuten Enni oli reipas kuin mikä ja antoi tuomarin katsoa hampaat hienosti, mutta ajatukset tuppasivat vaan harhailla muualle ;) Tässä Enni ennen kehää kun namit vielä maittoivat. Saatiin kuva Vakkilaisen Sannan mieheltä Mikolta, Iso kiitos sinne!



Aikuisten tyttöjen kanssa alkuvuosi ei ole mennyt yhtä nappiin kuin mihin loppuvuosi jäi, mutta eiköhän se tästä;D Aippa sai avoimesta punaisen nauhan eli EH:n ja siinäpä se. Aino esiintyi kehässä aivan upeasti ja vauhdikkaasti, ilo oli seurata!

Näyttelyn jälkeen kävin katsomassa Luna-Lurjusta mutta se on toinen juttu se! Nyt täytyy rientää töihin. Muutama kuva Lunasta saatiin napattua, mutta kun tyttö viilettää ympäri pihaa kuin pyörremyrsky niin eihän siitä pahemmin kuvia saa napattua :) Ihana pieni Lurjus!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu