sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

05.03 Elvis 8 vuotta!



Niin se vaan aika vierii eteenpäin, sillä ikinuori teräsukkomme Elvis täytti 8 v! Veteraaniluokkiin olisi siis ikä täynnä, mutta mikä ihmeen veteraani?! Äijä on elämänsä kunnossa; lenkkejä menee välillä tuplasti mitä muut sillä pitää aina ängetä mukaan matkaan, eikä harmaatakaan kuonosta löydy kuin muutaman tuntokarvan verran :)

Elvikselle on hyvin hankala keksiä synttärilahjaa sillä tämä bullmastiffipoika on lelu-uskollinen ;) Elvis sai äidiltäni pikkupentuna lahjaksi vinkulelun, pienen vihreän krokotiilin. 8 vuotta on kulunut ja edelleen iltaisin pitää koko lelukori kääntää vaikka nurinpäin jotta pieni krokotiili löytyisi... Koska leluja on turha ostella niin lähdettiin Elviksen kanssa grillille hakemaan synttärisankarille lihapiirakkaa parilla nakilla. Mahtoivat myyjätädit ihmetellä miksi lihistä ei saanut lämmittää liikaa eivätkä mausteetkaan kelvanneet ;)

Herkkujen jälkeen käytiin vielä ihmettelemässä vieraiden koirien jälkiä kaupungissa ja Elvis kyllä otti ilon irti siitäkin :) Jätti sen verran monta viestiä luettavaksi että selväksi tuli kuka oli käynyt kaupungissa.

Asiasta kukkaruukkuun: perjantaina julkaistiin uusin Harry Potter! Mars kauppaan siitä, kirja on hyvä :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu