tiistai 18. maaliskuuta 2008

16.03 Tampere KvKäytiin sitten Tampereen näyttelyssä pyörähtämässä Salmen ja Ainon kanssa. Heidille kiitokset matkaseurasta! Bullmastiffeja oli ilmoitettu 32, joten katseltavaa riitti. Tuomarina oli Chris Walkowicz Yhdysvalloista, joka nimestään huolimatta olikin mukava rouvashenkilö :) Salmella oli samalla reissulla jonkin sortin sukukokous sillä paikalla oli myös Mosse-veli ja Darra-sisko!

Salme oli kehässä oikea prinsessa ja jaksoi esiintyä hienosti koko ajan. Lopussa alkoi vähän ryydyttää mutta onneksi lihapullien vaihto makkaraan sai likan uuteen intoon ;D Salme voitti luokkansa ja oli lopulta paras narttu saaden ensimmäisen sertinsä ja myös cacibin! Loppukehässä Salmesta tehtiin VSP Puntti-pojan ollessa Rop. Aika hienosti siis meni!

Aino oli ilman Sannaa liikenteessä ja huomasi että näyttelytouhujen sijasta on treenailtu ahkerasti tokoa; Ainon mielestä oli tärkeämpää esitellä tuomaritädille istumista, eikä seisomista ;D Aino sai sitten EH:n ja oli lopulta avoimen luokan kolmas. Punainen nauha kuitenkin johon saa olla ihan tyytyväinen, sillä paikalla jaettiin aika paljon sinisiä ja keltaisiakin nauhoja.

Tässä tyttöjen kehätunnelmia. Oilin ja Aunen isäntä Lassi suostui onneksi kuvailemaan mun kameralla joten saatiin muistoja tuoltakin, kiitos :) Ja Jekun Markon ottama on tuo ROP & VSP-kuva.

Salme


Aippa kehässä

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu