torstai 5. kesäkuuta 2008

Etu- ja takapää kuvia 26.5

Maanantai alkoi sillä, että Roni-Romppanen tuli meille päivähoitoon. Ginny olikin meillä valmiiksi edellisen päivän näytelmäreissun johdosta. Iltapäivällä oli nimittäin tiedossa matka Mevettiin kyynärkuviin ja epävirallisiin lonkkakuviin -tätä päivää olikin kauhusta kankeana odotettu jo pentujen syntymästä asti ;D Aina se jännittää ihan yhtä paljon...

Mistään tietämättä kakarat riehuvat urakalla, tässä Ginnyn ja Ronin touhuista muutama tilanneotos :)

Mukana kuvauksissa oli täällä pääkaupunkiseudulla asuva porukka eli Häkkinen, Enni, Ginny ja Roni. Viralliset kyynärkuvat lähtivät kennelliittoon ja tuloksia saadaan vasta muutaman viikon päästä. Ei kuitenkaan mitään katastrofia pitäisi olla tiedossa, huh huh. Lonkkakuvat olivat epävirallisia sillä viralliset kuvat saadaan vasta puolen vuoden päästä. Axelssonin arvio kaikkien neljän lonkista oli aika yksipuolinen eli kaikille arvioksi A/A :) Katsellaan mikä on tilanne 6 kk:n kuluttua. Ginnyltä kuvattiin myös selkä ja normaalille näytti. Ginny voi siis rauhassa jatkaa harrastuskoiran uraansa kun luusto näyttäisi aika priimalle kaikin puolin!

Häkkinen on ontunut toista etujalkaansa ja aristellut lähinnä olkaniveltä, sillä riehuhepulin seurauksena posautti lapa edellä Jaken Volvoon... Aika kova törmäys olikin ollut sillä kun olkapää kuvattiin siitä löydettiin pieni särö. Onneksi ei mitään vakavampaa, menee ohitse itsestään eikä vaadi mitää muuta kuin aikaa. Kaikkea ne kakarat keksiikin! Helpotus kuitenkin kun tietää mistä on kyse, eikä tarvitse arvailla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu