torstai 5. kesäkuuta 2008

Karhunpoika sairastaa...

Viljo-raukka taitaa olla syntynyt epäonnisten tähtien alla :(

Onnuskeltuaan etupäätä kuvissa löytyi OCD-muutoksia ja kun sekä Eskelisen että Skutin arvio oli yhtenevä varattiin Viljolle aika Kestille ja Viljolta tähystettiin molemmat kyynärnivelet. Kummastakin löytyi irtopaloja, toisesta vielä enemmän kuin toisesta. Olkanivelet olivat onneksi puhtaat, jotain positiivista siis.

Leikkaus oli 27.5 ja Viljo on toipunut siitä yllättävän nopeasti! Samana iltana pikkumies oli jo jaloillaan ja muutaman päivän päästä alkoi jo hermostuminen siihen ettei saakaan riehua ja pitää muka olla levossa... Tähystysleikkaus on kyllä todella loistava keksintö.

Viljo-Viljami siirtyy siis kokonaan Sannan omistukseen sillä sanomattakin on selvää ettei Norjan tuliaisesta ole jalostuskoiraksi. Tämmöistä se näiden kanssa on, harvasta koirasta on jalostukseen vaikka olisi kuinka hyvästä suvusta ja tuotu isolla rahalla mistä maailmankolkasta tahansa. Viljo on loistavassa kodissa Sannan ja Jussin luona ja kunhan paraneminen edistyy on pikkumies varmasti toko-kisoissa nopeammin kuin arvaammekaan :)

Kuten kuvista näkyy, ei mennyt kuin muutama päivä niin pikkumies oli aivan oma itsensä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu