sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Seinäjoki KV 26.10.2008

Sanna ja Heidi kävivät tänään Seinäjoen näyttelyssä kokoonpanolla junnut Viljo ja Enni ja Aino avoimessa luokassa. Tuomarina toimi Birgitte Gothen Tanskasta, jolle oli ilmoitettu tällä kertaa arvosteltavaksi 19 bullmastiffia.

Viljo kävi ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja saikin erinomaisen. Luokassaan Viljo oli 2.

Seuraavana kehään meni Enni, jolle tällä kertaa EH ja samoin luokkansa toiseksi. Enni näyttäisi kehittyvän samaa hidasta tahtia kuin Aino-äitinsä nuorempana, joten Enni taitaa jäädä kasvamaan kevääseen asti :) Sen verran kotonaan likka oli kehässä, että sai pienet riehuhepulit takapuoli alhaalla kesken juoksun ;D

Aino meni kehään porukasta viimeisenä ja voittikin luokkansa erinomaisella! Tuomari tykkäsi Ainosta kovasti ja sijoitti Ainon lopulta ykkseksi. Ainolle odotettu viimeinen serti ja cacib, joten saldo oli lopulta VSP ja Fin Mva :) Isot onnittelut tällä kertaa kotoa käsin! Onneksi tulospalvelu toimi hyvin -vaikka tytöt taas jekuttivat kotoa käsin jännääjää ;)

Tässä meidän tuore Fin Ch BH Ambre de Molossie Sannan kanssa :)1 kommenttia:

28. lokakuuta 2008 klo 20.06 , Blogger Jenni kirjoitti...

Hurjan paljon onnea uudelle valiolle! Ja onpa tuo nimi komistunut myös BH-kokeella, paljon onnea! Voisiko sanoa, että lapset saa olla ylpeitä mammastaan ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu