lauantai 26. toukokuuta 2007

10. vuorokausiYllä Lilyn ja Hermionen uniasennot

Tällä hetkellä varmasti isoin muutos on silmien avautuminen! Ron aloitti siis ensin ja brindletytöt tulevat kovaa vauhtia perässä :) Lunan silmät ovat avoinna eniten, sitten Lily ja Hermionellakin toinen silmä on jo raollaan. Muita vielä odotellaan. Silmien auettua pentujen ilmekin muuttuu täysin, ne alkavat näyttää jo aivan koiranpennuilta. Tällä hetkellä ne muistuttavat lähinnä norpan ja karhunpennun välimuotoa ;) Kauaa ei enää mene kun noilla läppäkorvilla aletaan kuullakin, alkuajanhan pennut suuntaavat vain haju- ja tuntoaistinsa avulla.

Painoa on tullut koko köörille aika lailla, tässä tämän päivän punnitukset:

Hagrid: 1150 g

Ron: 1160 g

Harry: 1080 g

Ginny: 1050 g

Hermione: 1020 g

Lily: 998 g

Luna: 846 g

Luna on kyllä nyt innostunut syömään ja sen näkee painon kehityksestäkin! Luna taisi vaan pienimpänä tarvita pientä alkupotkua, sillä paino nousee nyt tosi hyvin ja syntymäpaino on huomenna jo tuplaantunut. Ja koska silmätkin aukenivat heti toisena porukasta, niin Luna ei ole edes kehityksestä muita jäljessä. Luna on niin symppis, kaikkien suursuosikki! Onnistuu aina kampeamaan itsensä syliin ja viihtyy siinä vaikka kuinka kauan.

Lily pärjää aivan mainiosti huulihalkionsa kanssa. Päätin heti alussa etten auta Lilyä ollenkaan vaan katson miten tyttö pärjää muiden mukana. Ongelmia ei kuitenkaan ole ollut yhtään, päinvastoin tyttö kasvaa ainakin samaa vauhtia kuin muut ja onnistuu vieläpä aina kampeamaan itsensä parhaalle nisälle! Todella elämänhaluinen ja sinnikäs pikkulikka :)

Hermione ja Ginny ovat aika tasavahvoja tyttöjä, pitävät kyllä huolen siitä että ruokaa saa tarpeeksi. Ginny on selvästi kovaäänisempi protestoija kun taas Hermione tyytyy siihen että jos äiti haluaa putsata mahan niin antaa puhdistaa vaan, helpommalla selviää kun ei koko ajan rimpuile vastaan.

Poikakolmikko Ron, Hagrid ja Harry pitävät myös huolen siitä että sapuskaa saadaan. Hagrid on sopeutuvaisempi kaveri, kun taas Ron kuulostaa toisinaan samalta kuin siskonsa Ginny ( tietäähän ne Weasleyn sisarukset...). Harry on kehittynyt aika vauhdilla ja on jo melkein isompien veljiensä kanssa tasoissa.

Kehityksestä puheen ollen täällä ei enää pelkästään möngitä, vaan meno alkaa muistuttaa hyvin hataraa kävelyä :)

Tässä muutama kuva. Hagrid ja Hermione puuttuu, ensi kerran niistä uudet kuvat myös.

HarryRonLunaLilyGinny

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu