sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Seinäjoen reissu



Tulipa sitten tehtyä tyttöjen kanssa reissu Pohjanmaalle. Seinäjoen näyttely oli siis reissun päätarkoitus mutta hyvänä kakkosena tuli ajatus käydä kurkistelemassa millaista on siellä päin Suomea eli ottaa matka myös viikonloppulomailun kannalta. Mukavaa oli ja kaiken lisäksi näyttelyssä meni niin putkeen kuin vain voi mennä :)

Lähdettiin matkaan lauantai aamuna Sannan autolla ja Salme ja Aino sopeutuivat helposti matkustamaan vierekkäin farmarin takakontissa. Menomatkalla karttaa lukiessani huomasin Tuurin sijaitsevan lähes reitin varrella, joten poikkesimme matkalla Keskisen kyläkauppaan. Aikamoinen tavarataivas, mahtaa olla shoppailijan unelma... Me onneksi selvisimme ostosreissusta suht nopeasti ;) Seinäjoelle päästyämme kävimme katsastamassa näyttelypaikan sekä lenkkeilemässä koirien kanssa ja vasta sitten kirjauduimme hotelliin. Tytöt olivat hotellilla kuin kotonaan ja jäivät tyytyväisenä makoilemaan kun lähdimme etsimään ruokapaikkaa viiden henkilön voimin, sillä ystäväni Sanna ja Oili- ja Aune-bullmastiffien omat ihmiset Viivi ja Lassi olivat porukassa mukana. Oli kivaa rentoutua ajomatkan päätteksi ja nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta :)

Salme


Sanna ja Aino aamulla



Sunnuntaina oli edessä näyttely, eli sitä vartenhan Seinäjoelle oli tultukin. Salme oli todella iloinen ja reipas ja olinkin tyytyväinen ettei neiti jännittänyt ollenkaan ekassa oikeassa näyttelyssään :) Ainolla kaikki meni tietysti jo konkarin elkein, vaikka näyttelyistä on taukoa pidettykin pentukuvioiden vuoksi. Kaikki meni lopulta parhaalla mahdollisella tavalla eli Salme voitti junioriluokan ja oli lopulta narttujen 2. ja sai ensimmäisen vara-sertinsä. Aino puolestaan voitti avoimen luokan ja vei koko potin kotiin eli kotiintuomisina serti, cacib ja ROP eli rotunsa paras pokaali! Ryhmäkehiin emme tietenkään jääneet vaan lähdimme heti kotimatkalle.





Veikkaampa että tänään meiltä löytyy kaksi väsynyttä bullmastiffia ja kaksi kaksijalkaista, sillä aina se reissun päällä oleminen väsyttää!

2 kommenttia:

26. lokakuuta 2007 klo 7.48 , Blogger Reeta kirjoitti...

Kävin pitkästä aikaa katselemassa teitin kuulumisia. Onnittelut loistavasta näyttelymenestyksestä myös Sannalle ja Ainolaiselle!

Ihanan aktiivisia te ootte jutuista päätellen. Yksi asia jäi mietityttämään. Kuka on Enni?

 
28. lokakuuta 2007 klo 8.20 , Blogger -Johanna kirjoitti...

Enni on meidän Hermione :)Hermis nimi tuntui kaikkien suuhun vähän hankalalta, joten tiikeri sai nimeksensä Enni! Ja hyvin sopii kaikkien suuhun ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu