perjantai 12. lokakuuta 2007

Päivitystä pitkästä aikaan

On täällä Jäniksenlinnassa jotain tapahtunutkin, mutta blogin päivitykset ovat silti jääneet. Olen vähän ajatellut siirtää Pottereiden blogin koskemaan koko All Heroes-jengiä, jos vaikka saisi muidenkin uutisten päivitykset hoidettua ripeämpään tahtiin.

Pentujen elämään mahtuu nykyisin aika paljon aktiviteettia, sillä itse kukin harrastelee kaiken laista pentunsa kanssa. Tottistreeneissä on käyty Ronin, Ennin ja Hägän kanssa ja Ginny puolestaan tottistelee enimmäkseen omissa tai Hepekon porukoissa. Ginny aloitti rauniot ja metsähaun ihan pikkuisena jo ja liikkuu joka paikassa ketterästi kuin pikku kauris. Hägä on myös aloittanut metsähaun ja viime perjantaina käytiin tutustumassa raunioilla ja harjoittelemassa paria ketteryystelinettä -ja hienosti sujui taas kerran :) Enni on myös päässyt jo hakuilemaan ja Ronikin pääsee testaamaan hakua lauantaina ekaa kertaa. Eli toimintaa löytyy!

Lunalla aika menee Upon ja Sinolin kanssa touhutessa ja neiti on kuulemma myös ahkera puutarhatöiden tekijä ja auttaa Jenniä parhaan kykynsä mukaan ;D Voin kuvitella meidän Luna-Lurjuksen vauhdissa...! Lily puolestaan on touhunnut ja opetellut elämistä Enkeli-staffin kanssa ja tyttö jaksaakin leikkiä leluilla ja Enkelin kanssa mielin määrin -kuten myös ottaa bullmastiffimaisen rennosti.

Harry on elellyt tyytyväisenä Norjan maalla ja on saanut koirakavereita aikamoisen lauman. Muutaman viikon päästä päästäänkin näkemään mitä Harry pojalle kuuluu, sitä odotellaan jo kovasti! Toivottavasti Harry-Rohkea ei ole unohtanut miltä suomenkieli kuulostaa...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu