torstai 30. elokuuta 2007

Kuvasatoa







Enni kävi tänään leikittämässä Hägää ja se olikin aikamoista menoa taas kerran! Kyllä se vaan niin on että sisarusten seura on maailman parasta leikkiseuraa. Enni on aika vipeltäjä ja taisi täällä vaan kehittää itselleen oivan myyntivaltin kun oli olevinaan niin kiltti ja rauhallinen. Nyt kyllä touhua riittää ja riiviömäisyys nousee aina välillä pintaan ;)







Ginnyn kanssa ainakaan ei aika käy pitkäksi, sillä riiviö on osoittautunut yhtä vilkkaaksi kun täällä vartuessaan havaitsimme! Kunnon pyörremyrksy koko tyttö!



Roni tässä pari viikkoa sitten otetussa kuvassa pähkäilee etä lähtisikö tuonne veteen vai ei, kiitos kuvasta Eija! Ihme on tapahtunut sillä tuosta batteryllä käyvästä punaisesta salamasta ei seisontakuvien ottaminen ole kovin helppoa ;)



Hagrid 15 viikkoa, teipit korvissa. Meidän Hägä Häkkinen taitaa olla yksi porukan rauhallisimmista pennuista, kävipä tuuri ;D Eikä ole ainakaan vielä kaduttanut että jätettiin pikkumies kotiin, ei edes silloin kun herra roikkuu lahkeessa tai tekee muuta kiellettyä. Katsotaan miten mieli muuttuu kun/jos tuhokausi käynistyy kunnolla...

Seuraavan kerran laitellaan kuulumisia Lilystä, Lunasta ja Harrystä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu