maanantai 7. heinäkuuta 2008

Maailmanvoittaja 2008, Tukholma

Olipas reissu!

Eilen palattiin kotiin Ruotsista väsyneinä, mutta tyytyväisin mielin. Reissu oli onnistunut kaikin puolin, matkaseura parasta mahdollista ja tuloksiakin saatiin kotiinviemisiksi :)

Maailmanvoittajanäyttelyyn oli ilmoittautunut huikea määrä bullmastiffeja, yli 130 koiraa. Kilpailu oli siis joka luokassa kovaa ja taso tietysti myös, joten oman porukan tuloksiin olen enemmän kuin tyytyväinen.

Pikkumies Häkkisen kohtaloksi tuli avata koko maailmanvoittajanäyttely bullmastiffien osalta, sillä jouduímme Häkkisen kanssa kehään ihan ensimmäisenä. Junioriluokan uroksia oli ilmoitettuna 15 kpl, muutama taisi olla poissa. Saatiin onneksi vaalenpunainen nauha, josta olin äärettömän tyytyväinen :) Sitten vaan odotelemaan kilpailuluokkaa. Kilpailuluokassa tuomari ei edes katsonut meihin päin, joten ajattelin että ei ole mitään toivoa pärjätä -etenkin kun tuomari alkoi sijoittaa koiria meidän edelle. Seisoskeltiin sitten jonossa ja kun suomalaisporukka repesi huutamaan aloin ihmetellä että mitä ihmettä?! Tuomari sieltä tuli jo toistamiseen meitä kohti viittoilemaan että menkääs nyt sinne ykköspallille ;D Meidän pikkumies, Häkkis-Käkkis, Äipän pusupoika eli All Heroes Giant as Hagrid on siis virallisesti vuonna 2008 maailman kaunein juniori bullmastiffi uros! Häkkinen saa siis lopun ikäänsä kantaa titteliä JMV-08. Upea tunne, isot kiitokset vielä kaikille paikalla olijoille kannustuksesta!

Tässä Meten ja Riikan ottamat kuvat Häkkisestä kehässä, kiitokset kuvaajille!

Ensimmäisenä meidän tytöistä kehään lähti Enni, All Heroes Clever Hermione, Heidin kanssa. Heidi sai Ennin esiintymään todella hienosti, olin tytöistä tavattoman ylpeä :)Ennille tuloksena EH, joka oli oikein hyvä saavutus Enni-Penniltä.Viimeisenä junnusisaruksista kehään meni Ginny, All Heroes Red like Ginny, Sannan esittämänä. Ginnykin esiintyi upeasti, ilo oli katsoa reipasti ja iloista Ginny Weasleyä parhaimmillaan :) Ginny nappasikin ERI:n, mutta ei enää sijoittunut kilpailuluokassa. Kiitos Sanna Ginnyn esittämisestä, olette mainio pari!Lisää kuvia on tulossa, mutta niiden muokkaamiseen menee vielä aikaa. Yrittäkää malttaa odotella, ilmestyvät kyllä tänne toivottavasti lähipäivinä :)

1 kommenttia:

7. heinäkuuta 2008 klo 11.37 , Blogger Viivi kirjoitti...

Raikuvat aplodit vielä kerran pikku-miehelle!!Olet sinä Hägä aikamoinen epeli!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu