sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Hakuharkat

Eilinen aamulenkki vaihtuikin extempore hakuharkoiksi ja mukana harkoissa kokoonpano Sara & Häkkinen, Enni, Roni, Aino ja Veera.

Meidän porukasta Sara on ollut eläkkeellä hakuhommista jo toista vuotta ja nyt oli neiti räjähtää innosta kun pääsi vähän muistelemaan hommia :) Häkkinen on keskittynyt lähinnä tokon kiemuroihin ja ainoastaan pentuna ollut muutamia kertoja kokeilemassa lajin alkeita.

Enni ja Roni ovat harrastaneet bullmastiffiporukan kanssa hakua säännöllisesti pennusta lähtien eli n. vuoden verran. Sannan koirista Veera on jo vanha konkari ja hyvä hommissa, ainoastaan että Veeramaiseen tapaan haluaa tehdä asiat itse ja omalla tavallaan ;) Ainokin on viimeisen vuoden ajan keskittynyt saamaan tuloksia tokosta ja haussa on ollut taukoa saman verran.

Pieni vesisade ei onneksi äitynyt pahemmaksi, mutta silti tuuliolosuhteet olivat aika haastavat, sillä treenasimme isossa entisessä hiekkamontussa. Paikka oli taatusti erilainen kuin yleensä, sillä mukana oli niin aakeata hiekkakenttää, tiheää kuusikkoa, "teiden ylityksiä", kiviröykkiöitä ja pengermiä ja erilaisia rakennelmia.

Kiitos treeniseurasta, kivaa oli!


EnniSara

Veera

Roni vauhdissa

Häkkinen valmiina


Ainon vuoro

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu