tiistai 29. toukokuuta 2007

12. vuorokausi



Pikku Karhu Luna ja Jake

Kuten kuvasta näkyy, Luna taitaa olla kovaa vauhtia tulossa pilalle hemmotelluksi pupsiksi ;) Luna viihtyy niin hyvin sylissä, että päätyy välillä nukkumaan vaikkapa mahan päälle ja viihtyy siinä mainiosti. Taitaa tosiaan Pikku Karhu olla kietonut meidät tassunsa ympärille...

Nyt on kaikilla pennuilla silmät enemmän tai vähemmän auki. Osalla alkaa korvatkin painua alas ja Ron kunnostautui taaskin ensimmäisenä avaamalla korvakäytävänsä. En tiedä johtuuko aistien käyttöönotosta vai mistä mutta Ron on alkanut haukkumaan/vinkumaan huomiota siihen malliin että äänijänteitä kyllä löytyy... Ron kävi muuten eilen Elviksen nuuhkuteltavana. Elvis ei oikein tiennyt miten päin olla kun taas Ron tuskin edes huomasi Elvis-setää. Elvis pääsi myös kurkistelemaan Lunaa lähietäisyydeltä, mutta ukko näyttää itse haluavan pitää turvallisen hajuraon pelottaviin pentuihin. Sara puolestaan ei halua vielä edes tulla katsomaan jos pentu tuodaan näytille, ei kuulemma kiinnosta edelleenkään... Eli pientä mielenosotusta ilmassa vieläkin.

Taas tuli huomattua että pentujen joukossa on selkeästi malliainesta ja sitten näitä en-tahdo-että-minua-kuvataan tyyppejä. Hagridistä ja Ronista on lähes mahdoton saada mitään järkevää kuvaa aikaiseksi. Ginny ja Luna puolestaan poseeraavat kuin huippumallit :)

Ginny



Luna



Lily



Hermione



Harry



Hagrid



Ron

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu