tiistai 24. heinäkuuta 2007

9,5 viikkoaLuna

Nyt on Tylypahkan jengi lennähtänyt maailmalle, kuka minnekin. Hagrid jäi onneksi pitämään pennuntuoksua yllä, ettei meille ollut liian kova pudotus palata normaaliin elämään muutaman kuukauden hulinan jälkeen.

Rakas pieni sisupussimme Luna-Lurjus matkasi lauantaina uuteen kotiinsa Piikkiöön. Upon ja Lunan tutustuminen sujui hienosti ja uskon että nämä kaksi tulevat olemaan kuin paita ja peppu hyvin pian. Luna on kotiutunut mainiosti, kuten kaikki muutkin sisaruksista!

Lauantaina kävimme raitapaitapoikien kanssa katsomassa mitä Roni-veikalle kuuluu ja siellä kaikki näyttää sujuvan enemmän kuin hyvin! Roni esitteli isännän elkein taloa ja uutta perhettään, mukava nähdä miten poika oli selvästi löytänyt oman perheensä :) Pojilla oli välillä aika hurjaa menoa, kuten kuvista näkyy...


Jälkiharjoitukset tehtiin vielä Lunalle ennen lähtöä perjantaina ja Ronille lauantaina, sillä niiden kanssa ei jälkeä ehditty aiemmin kokeilemaankaan. Luna ajoi jäljen todella hyvin, muutaman kerran keskittyminen herpaantui mutta ensimmäiseksi kerraksi oikein hyvä suoritus. Ronilla kesti vähän aikaa hoksata homman idea, mutta sen jälkeen innostui asiasta oikein kunnolla!

Sunnuntaina otimme raitapaitapojista muutamia seisontakuvia, on muuten aika hankalaa... Vaikka oli kolme ihmistä paikan päällä niin silti ne hienot otokset jäivät tällä kertaa saamatta. Muutama kelvollinen kuitenkin ;)HarryHagrid

Eilen oli surun päivä kun viimeinenkin pentu lähti maailmalle, sillä Harry lähti pitkälle reissulle kohti Norjaa. Tätä kirjoittaessani Harry on jossain päin Ruotsia yöpaikassaan, koiraseuranaan Kerttu-bullmastiffi ja Huhu-minibulli. Mr Potter oli selviytynyt laivamatkasta kuin merimies ja oli ollut reipas poika koko ajan :) Huomenna sitten Harry pääsee tutustumaan uuden kotinsa ihmisiin, koiriin ja kissoihin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu