sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

10 viikkoaTässä ensin Lunasta ja Lunan uudesta kaverista Sinolista kuva. Pikkuinen kissanpentu ja Luna ovat toistensa hyvät kaverit, kuten kuvasta näkyy :) Lainasin Jenni kuvan albumistasi, toivottavasti ei haittaa!

Harry oli päässyt keskiviikkona perille uuteen kotiinsa ja olivat oikein tyytyväisiä Herra Potteriin. Harry oli ollut reissussa todella reipas ja toivotaankin että Harry kotiutuu uuteen kotiinsa nopeasti.EnniHagrid ja Enni

Tällä viikolla käytiin torstaina moikkaamassa Enniä Hagridin kanssa ja vaikka Hägällä oli rankka päivä takana niin kyllähän sitä aina siskon kanssa leikkiä jaksaa! Hägä on nimittäin ollut töissä melkein joka päivä mukana ja nyt kun alkaa hihnassa kävely sujumaan hyvin niin olemme käynet ruokatunnilla vähän ihmettelemässä liikennettä ja muutakin vilinää työpaikan ulkopuolella. Niiden reissujen jälkeen uni yleensä maittaa ja emäntä saa tehdä rauhassa töitä :) Hagridillä tuli Ennin kanssa kaivettua maata, syötyä roppakaupalla kaikkea mitä maasta löytyy ja tietysti painittua.

Lauantaina saatiin sitten kylään Ginny ja Roni, joten Hagridillä ainakin on ollut kiva viikko! Ginny ilmoitti sitten että hän on tyttö joten muistakaahan pojat hellemmät otteet, muuten tulee punapäältä rumia sanoja ;) Ronikin toivottavasti sai puretua energiaansa painimalla, Hagrid oli ainakin illalla tosi väsynyt. Leikkimisen lisäksi kun tehtiin vielä Ginnylle ja Hagridille jäljet, joten nenän käyttö taisi tuoda lisää rasitusta päivään. Ginny oli muuten käynyt samana päivänä kauppahallissa hurmaamassa turisteja ja taisi päästä jonkun kesäloma-albumiinkin poseeraamalla nätisti :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu