maanantai 5. marraskuuta 2007

Norjan reissu 01.-04.11

Matkaan lähdettiin torstai-iltana Satun ja pikku-Siirin kera sillä Siiri oli lähdössä uuteen kotiinsa Boston Lady's kenneliin. Ei muuta kuin auton nokka kohti Turkua ja Viking Linella yli Tukholmaan. Siiri-sipuli oli loistavaa matkaseuraa ja rohkea tyttö kuin mikä!



Perjantai menikin autolla ajaessa, sillä ajoimme suoraan Tukholmasta pieneen etelä-norjalaiseen Gvarvin kylään. Matkalla pysähdyimme pitämään ulkoilu- ja ruokataukoja Siirille, tässä Siirin katselee sorsia Ruotsissa Karlskogassa (muistaakseni...).



Vaikka matkalla oli aikaa ihailla maisemia niin pääsimme silti perille valoisaan aikaan ja ilman kommelluksia. Siiri hurmasi heti kaikki ja me olimme myytyjä tavatessamme viimein pienen Monty-pojan, joka lähtisi paluukyydissä takaisin Suomeen! Montyn eli suomalaisittain Viljon tuloa Suomeen onkin jo kovasti odoteltu :) Montylla ja Siirillä oli keskenään hurjan hauskaa, vaikka Siiri vanhemman oikeudella välillä kuritti pikkupoikaa urakalla... Ne naiset ;D Tapasimme myös Siirin tulevan sijoituskodin ja nuoripari oli oikein herttainen ja mukava ja huomasi että Siiriä oli odoteltu tulevaksi kuin kuuta nousevaa. Tästä tuleekin oiva aasinsilta sillä Viljon oikeaksi nimeksi valitsimme Boston Lady's Once in a Blue Moon, sillä minähän olen tunnetusti taikauskoinen nimien suhteen... Toivottavasti Viljo osoittautuu nimensä veroiseksi :)










Lauantaina tapasimme ensin Viljon Amy-äidin veljen Floydin ja myöhemmin samana iltana vielä Amy-äidin sekä Amyn omistajat Lisbethin ja Fredin, keiden luona pennut olivat syntyneet ja kasvaneet.

Sunnuntaina lähdimme ajamaan aamulla aikaisin takaisin kotiinpäin. Pistäydyimme pikaisesti matkan varrella katsomassa koiria ja tapaamassa Trudea Game Keeper's bullmastiffeilla, sekä tapaamassa Harryä Tommyn ja Monan luona Showmann-kennelissä.

Matka sujui Vijon kanssa yhtä hienosti kuin Siirinkin kanssa sillä pikkupoika enimmäkseen nukkui tai sitten leikki leluillaan. Ehdimme vielä perille laivaan tarpeeksi ajoissa, joten kotimatka sattoi alkaa. Laivassa Viljo oli kuin kotonaan ja motivointipallon kanssa puuhastelu ja matkustelu uuvutti sen verran että pentu nukkui koko yön kuin tukki. Maanantai-aamuna saavuimme Turkuun ja sieltä piti vielä ajella kohti Helsinkiä. Aino ja Veera ottivat Viljon hyvin vastaan, kuvassa Ainon ja pikkumiehen tutustuminen.



Reissu oli kaikin puolin onnistunut, joten kiitos Satu matkaseurasta :) Ja iso kiitos Sannalle ja Jussille että Viljo voi majoittua teille :)

1 kommenttia:

16. joulukuuta 2010 klo 0.15 , Blogger Sanna Pirinen kirjoitti...

Luin tätä juttua ja tajusin, että se jätkähän majailee meillä edelleen?!??! Koska tuutte hakemaan?

Nimim. emme luovu vaikka miljoona maksettas :D:D:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu