tiistai 29. heinäkuuta 2008

Turku 26.7 ja Pori Kv 27.7Tämän kesän viimeisiä näyttelyitä meidän porukalle oli Turku-Pori viikonloppu. Reissuun lähdettiin Salmen kanssa kahdestaan, eli tyttöjen reissu tällä kertaa :)

Lauantaina oli ensin vuorossa Turun näyttely Raisiossa. Näyttelypaikalla oli kuuma kuin pätsissä, joten tyydyimme Salmen kanssa vaan istuskelemaan varjossa. Kuumana päivänä on kiva olla rannalla, mutta näyttelypäiväksi kelpaisi kyllä vähän viileämpikin keli ;) Salme oli aika muissa maailmoissa esiintymisen suhteen ja tuli luokkansa 2. erinomaisella. Muuta ei irronnutkaan sinä päivänä.

Sunnuntaina oli vuorossa Porin KV-näyttely. Salme alkoi saada jo hieman show-koiran elkeitä takaisin ja nyt vietiinkin kotiin kaikki mahdollinen eli Salme oli ROP kera serin ja cacibin! Nyt on likalla kasassa kaksi sertiä ja kaksi cacibia, joten hyvä on jäädä odottelemaan juoksuja ja toivottavasti myös mammalomaa :) Tässä Elina Sisso-Hakosen ottama kuva ROP- ja VSP-koirista, VSP:nä Lisbethin Im Little Baron.Mialle isot kiitokset yösijasta ja seurasta, mukavaa oli! Salmekin oli aivan reporankana kotiin päästyään riehuttuaan poikien kanssa koko viikonlopun :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu