torstai 7. kesäkuuta 2007

3 viikkoa tänään



Muutama päivä onkin vierähtänyt viimeisimmästä päivityksestä. Jouduin palaamaan lomalta töihin maanantaina ja kun kotona töiden jälkeen on pentujen kanssa täysi tohina päällä, niin ylimääräistä aikaa ei juuri ole. Jakella on onneksi lomaa seuraavat 5 viikkoa, joten pennuilla on koko ajan seuraa :)

Jokapäiväinen ulkoilu aloitettiin muutama päivä sitten ja mukavaa tuntuu pennuilla olevan! Kunhan mennään vähän ajassa eteenpäin niin tuota Tylypahkan velhojengiä ei pidätä tuolla enää mikään... Nyt vielä pysyvät aika lailla viltin päällä ja käyvät vain varovaisesti testaamassa miltä uusi nurmi tuntuu pennuntassun alla.
Ginny on osoittautunut rohkeimmaksi pennuksi tuolla ulkona ja on ensimmäisenä käynyt pisimpiä retkiä ja palkkioksi löytänyt täyden maitobaarin jossa on myös ulkoilmaterassi ;)

Kiinteän ruoan syömistä on harjoiteltu pikku hiljaa enemmän ja nyt alkaa sujumaan jo suoraan lautaseltakin syöminen. Hermione ja Harry yrittivät viimeiseen asti pysyä vain maitolinjalla, mutta joutuivat antamaan periksi. Tänään sapuskaa meni alas Harrylle niin että maha näytti halkeavan...

Tänään pennut saivat ensimmäisen matokuurinsa. Ihmeen hyvin meni Flubenolit alas, uskoisin että suurin osa juuri sinne minne pitääkin.

Tässä kasa valokuvia, jotka on otettu eilen.

Ginny



Lily




Ron & Harry




Luna & Hermione




Hermione, Ron & Luna




Hagrid, Ron & Hermione




Hagrid, Ron & Harry

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu