sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

7,5 viikkoaTähän viikkoon mahtuukin kaikenlaista toimintaa. Kaulapantoja on testailtu jokaisen kanssa ja kumma miten suurimmalla osalla se jalka vaan vipattaa pannan suuntaan...

Matokuuri oli taas vuorossa torstaina ja sinne ne upposi jauhelihan saattelemana enimmäkseen hyvällä ruokahalulla :)

Perjantaina eläinlääkäri kävi tarkastamassa pennut ja samalla kertaa jokaiselle laitettiin mikrosiru. Muistakaahan sitten täyttää ne rekkareiden takana olevat omistajailmoitukset, sillä ilman Kennelliittoon lähetettyä omistajailmoitusta ei mikrosirusta ole hyötyä. Täytyyhän se tietää kenelle soitella jos koira katoaa! Kaikki pennut todettiin terveiksi ja ponteviksi, sydämet kuunneltiin ja muutenkin tutkittiin pikkukaverit läpikotaisin.Nyt kun Aino on jo omassa kodissaan niin Elvis hoitaa ison koiran mallina olemisen virkaa. Eilen tutkiskeltiin Elviksen ja aina parin pennun kanssa kerrallaan tätä meidän puolen hehtaarin metsää ja tosi kivaa oli kaikkien mielestä!Viikonloppuna saatiin vierailulle kummipoikamme Ville pikkuveljensä Aleksin + muun perheen kanssa. Pennut saivat touhuta vaihteeksi pienempien lasten kanssa ja kaikilla tuntui olevan tosi kivaa :)

Ensi viikolle olisi suunnitteilla autoajelut jokaisen kanssa, pannan ja hihnan kanssa pikkuisen totuttelua ja jos vaan ei sada koko ajan niin teen jokaiselle pienen makkarajäljen. Katsotaan miten ne nenät pennuilla toimii.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu