sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

9 viikkoaHarry 8,5 viikkoa

Tänään on sitten mittarissa 9 viikkoa! Onnea pikkuisille Tylypahkalaisille :) Tai ehkei voida enää puhua pikkuisista, sillä suurin osa on jo lähtenyt maailmalle ja pärjää siellä loistavasti.Harryn uusi nukkumapaikka keittiön hyllyssä, Luna vieressä lattialla

Jäniksenlinnassa herruutta pitää vielä kolmikko Hagrid, Harry ja Luna. Luna lähtee uuteen kotiinsa lauantaina ja Harry matkustaa Norjaan ensi tiistaina. Sitten saadaankin keskittyä pelkästään Hagridin päähänpistojen seurantaan, pikkumies onkin antanut hieman osviittaa siitä ettei ole ihan niin rauhallinen ja kiltti mies mitä alussa luultiin... Taisi olla keino hurmata meidät ja saada varma katto päänsä päälle ;)Luna

Viime viikon perjantaina Hermione lähti uuteen kotiinsa. Nimestä tuli sitten Enni sillä taidamme olla yksimielisiä siitä että Hermis kuulostaa vähän hassulta nimeltä ;) Joten nyt täytyy vaan opetella kutsumaan raitapaitaa uudella nimellä.

Ginny (joka taitaa muuttua Sintiksi) ja Enni kävivät eilen leikkimässä sisarusten kanssa ja kokeiltiin samalla miten pentujen nenät toimivat jäljellä. Ginny osoitti olevansa aikamoinen vainukoira sillä kun tytölle osoitettiin lihapullat ja jälki niin siinä se meni kuin juna raiteilla alusta loppuun keskeytyksettä, eikä antanut ympäröivän maailman häiritä yhtään :) Eli Riitta, pelastusjäljen säännöt kotiin, sillä näyttäisi olevan Ginnylle aika luontainen tapa käyttää nenäänsä ;D Ennikin hoksasi lopussa mistä hommassa on kyse ja siitä onkin hyvä jatkaa. Harry ei oikein malttanut keskittyä, mutta etsi kyllä kaikki lihapullat kun vähän näytettiin mihin suuntaan olisi hyvä matkata. Hagrid puolestaan käytti nenäänsä tehokkaasti, mutta keskittyminen oli vähän hakoteilla. Hagridin kanssa jatketaan harjoituksia rauhallisemmissa olosuhteissa ja luulen että homma alkaa toimia yllättävän nopeasti.

Enni työssäGinny jäljelläKun nähtiin tyttöjä viikon jälkeen niin ei voi kuin ihmetellä miten nillä on jalat venyneet ainakin viisi senttiä! Tai siltä ainakin näytti ;) Pennun pyöreys alkaa olla tipotiessään ja honkkelivaihe lähestyy selvästi.

Meillä jokainen kolmikosta on päässyt mukanani töihin ja Harry kävi lounastunnilla aterioimassa ravintolan terassilla, kuten sisvistyneen herrasmiehen tapoihin kuuluukin. Paloautot pilleineen saivat lievästi kiinnostuneen vastaanoton; noitahan maalaiskoira näkee selvästi joka päivä kotonakin... Luna ja Harry pääsivät myös eläinkauppaa tutkailemaan ja se tuntui olevan aikamoisen mukava paikka! Herkkuja löytyy ja meidän haltiakummikin löytyi tiskin takaa joten suukkoja sateli puolin ja toisin :)

Lily on kuulemma kunnostautunut tuholaisrintamalla ensimmäisenä ja merkannut vihkoonsa sohvan ja sängyn korkkaukset. Pankaapas sisarukset perässä... Ihmetellään täällä syvästi etteikö Lily saa siellä tarpeeksi ruokaa kun pitää penturaukan kaluta nälissään huonekaluja ;D Ei meillä täällä vain mitään tuhota, tämäkin kolmikko käyttäytyy koko ajan kuin pienet enkelit... Roni on kotiutunut myös mainiosti ja ylihuomenna mennäänkin katsomaan poikien kanssa mitä Herra Romppaselle kuuluu. Jos vaikka kokeiltaisiin Roninkin nenän toimivuutta, veikkaan että menee aivan yhtä hienosti kuin muillakin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu