tiistai 12. kesäkuuta 2007

3,5 viikkoa

Tässä vaihteeksi sunnuntaina otetut poseeraukset pennuista. Ei muuten maailman helpoin homma ;) Jostain syystä osa pennuista näyttää poseerauksissa ihan oudoille, mutta kaikkihan eivät onnistu valokuvissa ja toiset taas näyttävät aina hyvältä.

Kiinteän ruoan syöminen sujuu nykyisin mainiosti! Pennut syövät sitä mahansa pullolleen ja sen myötä kasvukin on alkanut sujua entistä vauhdikkaammin. Maitoa menee vielä tietysti myös, mutta pääpaino alkaa olla jo muualla.

Ulkona liikkuminen on entistä vauhdikkaampaa, suurin osa pennuista päätyy aina vadelmapuskien muodostamaan viidakkoon, joten siellä taitaa olla jotain todella mielenkiintoista :) Pennut leikkivät paljon keskenään ja myös lelut ovat alkaneet kiinnostaa! Ja kun pentujen luo menee istumaan niin pikkuiset säntäävät torahampaat ojossa testaamaan mistä saisi parhaiten kiinni.. auts ;)

Pentujen testaus suoritetaan 28.6 eli pentujen täyttäessä 6 viikkoa. Lisää tietoa pentutestistä täällä:

http://www.delivet.net/pentutesti.php

Kyseessä on siis pentujen luonteenpiirteiden kartoitus, jossa vieras testaaja tarkkailee pentuja niille uudessa paikassa yksi kerrallaan. Testin tuloksiin on sitten myöhemmin mielenkiintoista verrata aikuisten Pottereiden luonteita, saa nähdä miten pennut muuttuvat vai muuttuvatko yhtään!

Ron
Luna
LilyHermione

Harry
HagridGinny

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu