sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

4,5 viikkoaOnpas aika mennyt vauhdilla, sillä edellisestä päivityksestäkin on jo lähes viikko aikaa! Täytyy yrittää jatkossa olla ahkerampi. Moni teistä onkin jo nähnyt pennut tässä välissä ihan livenäkin, joten jospa tuo pitkä tauko ei sitten olisi niin paljoa haitannut ;)

Kuten kuvasta näkyy ateriointi menee jo ihan rutiinilla ja ulkona ollaan oltu :) Toivottavasti lämpimät ja aurinkoiset kelit kestäisivät vielä seuraavat 3,5 viikkoakin että pennut saisivat olla pihalla mahdollisimman paljon! Muutamana sadepäivänä ulkoilu jäi väliin, mutta silloin tutkailtiinkin tuntematonta maailmaa meillä sisällä. Keittiö, kodinhoitohuone ja pentuhuone tuntuivat pentulaatikon jälkeen ihan uudelta ja ihmeelliseltä seikkailulta, joten ehkä se korvasi väliin jääneet ulkoilut. Ja tämän seurauksena koko porukka päätti yhdessä tuumin että laatikoon ei enää jäädä... Eli nyt pentuhuone näyttää tältä:Täytyy vielä miettiä uskaltaako nuo termiitit jättää tuonne noin, vai rakennellaanko jotain vielä noiden hetki sitten laitettujen tapettien suojaksi...

Kaikki on mennyt hyvin, pennut kasvavat kovasti ja leikki alkaa olla jo aikamoista peuhaamista. Porukasta alkaa entistä enemmän erottua ne touhukkaimmat yksilöt ja hieman rauhallisemmat kaverit.

Tässä vielä kaikista tänään otetut kuvat, alkoi vaan satamaan vettä joten kaikista ei ole kunnon kuvia. Huomenna uusi yritys.

Ron
HarryHagrid
Luna
Lily
Hermione
Ginny

1 kommenttia:

18. kesäkuuta 2007 klo 23.05 , Blogger Jenni kirjoitti...

Voi ei! Kohtahan tulee kiire nähdä nämä tuhisijat livenä. Täytyykin ottaa luuri kouraan ihan lähipäivinä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu