torstai 21. kesäkuuta 2007

5 viikkoa täynnä!
Aivan uskomattomalta tuntuu että meidän pikkuiset ovat jo viisi viikkoa vanhoja! Täällä alkaa pian surkuttelut että kohtahan ne lähtee maailmalle...;) Mutta tosiaan, kolmen viikon päästä pitäisi pikkukavereiden olla valmiina muuttamaan omiin koteihinsa. Pentujen elämässä jo viikko tekee ihmeitä, joten eiköhän Tylypahkan jengi silloin kolmen viikon päästä jo puhku intoa päästä tutustumaan muuhunkin kuin Jäniksenlinnaan :)

Tänään olisi vuorossa 2. matokuuri, toivotaan ettei matolääke aiheuta ongelmia ja että mahat pysyvät kunnossa.Viimeksi ei ainakaan ollut mitään ongelmia sen suhteen, mutta nyt on eri matolääkemerkki kyseessä.

Pennut ovat olleet ulkona nyt muutaman kerran päivässä tunnin pätkiä, se on tällä hetkellä sellainen aika jonka ne jaksavat leikkiä ja liikuskella. Kun uni alkaa voittaa porukan niin sitten pennut kannetaan sisälle päikkäreille. Koko ajan ulkonaolo aika alkaa pidetä entisestään, jos vaan ilmat pysyvät lämpiminä ja onneksi siltä vaikuttaakin.

Ensimmäiset termiitit on yllätetty pureskelemasta kaapin ovia, Hagrid ja Luna ovat kunnostautuneet tässä puuhassa ;D Onneksi eivät ole saaneet vielä mitään aikaan... Kaikki leikkivät leluilla tosi innokkaasti ja keskenään tietysti vielä enemmän. Unisina sitten ovatkin mukavaa porukkaa kun malttavat rauhoittua syliin nukkumaan, kun muulloin vaan testaillaan purukaluston pitävyyttä ;)

Jos ei tule päivitettyä ennen juhannusta niin mukavaa Juhannusta kaikille!

Tässä taas uusia poseerauskuvia kaikista:


Ginny

Hermione

Lily


Luna


Hagrid

Harry

Ron0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu