torstai 21. kesäkuuta 2007

5,5 viikkoa



Tässä Lily esittelee pentujen uutta "lelua", joka onkin hieman isompi kuin edelliset ;) Pennut saivat 5-viikkois synttäreidensä kunniaksi agility-putken, josta onkin tullut aika mieleinen kapistus painileikkeihin ja läpijuoksuihin! Oli mielenkiintoista seurata pentujen ensi reaktioita putkeen ja Lily osoittautui porukan rohkeimmaksi tässä asiassa. Pihalle päästyä Lily seisahtui hetkeksi katsomaan putkea ja saman tien kiersi sen ja käveli läpi :) Rohkea on tyttö!
Seuraavana putkeen meni Harry ja sen jälkeen pikku-Luna. Nykyisin kaikki menevät putkeen silloin tällöin, mutta osa porukasta käyttää sitä vakituisesti painimatsien näyttämönä.

Matokuurikin meni alas kiitettävästi, tällä kertaa Drontal compia. Viimeinen madotus meillä olisi tiedossa torstaina, jolloin pennut täyttävät 6 viikkoa.

Painot alkavat olla viiden ja kuuden kilon paikkeilla, osalla yli kuusi kiloa ja osalla yli viisi kiloa. Aika möhkäleitä siis. Aino on nyt alkanut olla sitä mieltä ettei imettäminen ole enää niin kivaa ja maidon tulo onkin alkanut vähenemään radikaalisti. Alkaa siis selkeästi vierottamaan pentuja. Aino lähtee omaan kotiinsa tällä viikolla, sen jälkeen Aino käy täällä n. joka toinen päivä antamassa pennuille turvallista laskua elämään ilman äitikoiraa. Olin ajatellut ettei Aino pahemmin välitä jos Elvis tulee katsomaan pentuja Ainon läsnä ollessa, mutta väärin arvelin... Aino oli sen verran tuimana Eepparille että oli paras laittaa Elvis äkkiä aidan toiselle puolelle. Olisi muuten varmaan saanut kuulla kunniansa Ainolta, tai ainakin tiukkaan sävyyn ohjeistusta siitä kuinka pentujen kanssa tulee olla.

Pennut ovat olleet nyt pihalla ison osan päivää, juhannuspyhinä aamusta iltaan. Eilen kun oli kuuma päivä niin pennut vaan makailivat kuistilla varjoisassa suurimman osan päivää, mutta sitten illalla ilman viiletessä alkoi aikamoinen ralli. Silloin pitää varoa varpaita ja nilkkoja, sillä ovat aika oivallisia kohteita kun juostaan kita auki ohi...

On se kumma miten noista pikkuisista kasvaa ensin mini-bullmastiffeja ja sitten isoja 50-60 kiloisia körmyjä :) Meidän pikkuiset Potterit ovat jo kohta valmistautumassa maailmalle, ikävä tulee ihan varmasti joka ainutta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu